antal : 33

Iphone slår ut universitetsnät

Det verkar att som att Apples nya statussymbol är allvarligt feldesignad (eller i ‘bästa fall’ är inkompatibel med Ciscos nätverksutrustning): enligt networkworld.com skapar de 150 itelefonerna på Duke Universitys campus kaos genom att ARP-flodda de trådlösa accesspunkterna med upp till 18000 requests i sekunden!

The requests are for what is, at least for Duke’s network, an invalid router address. Devices use the Address Resolution Protocol (ARP) to request the MAC address of the destination node, for which it already has the IP address. When it doesn’t get an answer, the iPhone just keeps asking.

(Via /.)
Andra bloggar om: , , .

Comments: 2

 1. Iphone slår ut universitetsnät Says:

  […] Visit Source No Comments, Comment or Ping […]

 2. Martin Says:

  Duke University skrev i ovanstående länk att
  ”Cisco worked closely with Duke and Apple to identify the source of this problem, which was caused by a Cisco-based network issue. Cisco has provided a fix that has been applied to Duke’s network and there have been no recurrences of the problem since. We are working diligently to fully characterize the issue and will have additional information as soon as possible. Earlier reports that this was a problem with the iPhone in particular have proved to be inaccurate.”

  Alltså var det Cisco och inte iPhone som var anledningen till avbrottet. Det verkar som vissa gör allt för att attackera Apples produkter, inte sällan på felaktig grund. Även Wall Street Journal skrev en artikel om det, men dementier är som alltid betydligt mer sällsynta än skandalskrällar.
  http://blogs.wsj.com/biztech/2007/07/20/the-problem-with-dukes-iphone-problem/

Write a Comment

Tio senaste: