SvD gör en goatse

Goatse i Svenska Dagbladet

hello.jpg är död. Länge leve hello.jpg!

Idag pryds SvD’s näringslivsbilaga av denna tjusiga illustration. Som Hjalmar sa:  ”Det måste ju bara vara nån som har suttit och väntat på att få göra en sån bild”.
Andra hyllningar vi minns:

OS 2012 Goatse Ipod goatse Time Goatse

Andra bloggar om: , , , . Tack för fotot nellan.

Comments: 1

  1. En sur karamell » Bloggarkiv » Roliga illustrationer i SvD Näringsliv Says:

    […] Medarbetarna på Svenska Dagbladets (oberoende moderat) fortsätter att förgylla mitt liv. I dagens Näringslivs-bilaga illustrerades en recension av Ipod Touch med lite bildreklam för den politiska independenthiphoparen Immortal Technique. Kalla mig fördomsfull och trångsynt men jag blir överaskad när en av kapitalismens högborgar uppmärksammar snubbar som förespråkar nackskott på överklassen. I och för sig blev jag också lite positivt berörd när samma tidning (och bilaga!) häromveckan visade en hyllning till en klassisk bögporrbild (hint). […]

Write a Comment

Tio senaste: