Iphone vinner i längden

Mina kval angående begränsad frihet till trots – det är mycket möjligt att ni ser mig stå med stora pupiller @ kungsgatan natten till fredagen.  

Comments: 6

 1. pär Says:

  ok, du köper en iphone. Kom ihåg att inte klaga över dess ofrihet eller den generella ofriheten i mjukvarubranchen sen, bara! 😉 Det är ju faktiskt alla som köper iphone som gör nuvarande situation möjlig, och glöm inte att det finns alternativ nuförtiden, så man kan inte skylla på det heller.

 2. Sunnan Says:

  Jag hänger inte med: iPhone är så ”smidig” och ”pragmatisk” jämfört med krångel-telefonen Freerunner, men så ska du flasha om den? Yeah, right, det lär ju knappast bli av! Jag tror mer på OpenMoko än iPhone i den mån man nu behöver en smartphone.
  (Lycka till.)

 3. Carl Says:

  Fick du betalt? :-p http://www.idg.se/2.1085/1.171437

 4. Christian Says:

  @Sunnan, @Carl: har inte tid att svara nu, återkommer efter min söderhavskryssning.

 5. Sunnan Says:

  Oj, jag fattade inte att det var Christian som jag känner lite, hittade inlägget via en känd sökmotor.

 6. christian Says:

  @Sunnan: Det är lungt. Jag förstod inte att Carl var Carl som vi båda känner.

Write a Comment

Tio senaste: